“Children of the Cosmos” на Андријана Јаневска премиерно на РСМ

Преку фреквенциите на Радио Слободна Македонија, социјалните мрежи и интернет каналот Јутјуб, Андријана Јаневска ја промовираше својата најнова песна насловена “Children of the Cosmos”.

Музиката, виолината, пијаното и придружните вокали се на самата Андријана, додека текстот го потпишува Апостолос Стефанопулос.

Како звучи слушнете во продолжение.