ТОП ЛИСТА: НАСТАН НА ГОДИНАТА

  1
  Настан на годината на спортски план за 2016 година
  Пласман на младата фудбалска репрезентација на ЕП во Полска
  2
  Настан на годината на спортски план за 2016 година
  Влез на Томи Стефановски во “Куќата на Славните” во маратонско пливање
  3
  Настан на годината на спортски план за 2016 година
  Пласман на машката одбојкарска репрезентација на Македонија во финалето на Европската одбојкарска лига