ТОП ЛИСТА: Филм на неделата

Датум: 24.07.2017 до 30.07.2017

  1
  Т2 Трејнспотинг
  Дени Бојл
  2
  Месечева Светлина
  Бери Џенкинс
  3
  Логан
  Џејмс Менголд
  4
  КОНГ: ОСТРОВОТ НА ЧЕРЕПИТЕ
  Џордан Војгт Робертс
  5
  БРЗИ И БЕСНИ 8
  F. Gary Gray
  6
  ВО ГОЛЕМ СТИЛ
  Zach Braff
  7
  Hidden Figures
  Теодор Мелфи
  8
  КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ
  Guy Ritchie
  9
  Гребенот на Спасените
  Мел Гибсон
  10
  Пристигнување
  Денис Вилнев