Антиќ: Ѕвезда е одлична кога игра пред своја публика

f946c4aa53644b009a8e0f510d0cad36_pero630

Перо Антиќ пред натпреварот со Црвена Ѕвезда во Евролигата, повторно со пофални зборови кон својот поранешен тим.

„Не очекува доста тежок натпревар. Звезда фати залет и игра во добар ритам особено пред ’делиите’. Мора да одиграме паметно во текот на сите 40. минути, доколку сакаме да оствариме добар резултат“, рече Антиќ, кој додаде: „И ние имаме свои адути и квалитети. Ќе има голема борба и одлична атмосфера“. – изјави Антиќ.