ТОП ЛИСТА: Филм на неделата

Датум: 22.05.2017 до 28.05.2017

  1
  ВО ГОЛЕМ СТИЛ
  Zach Braff
  2
  Hidden Figures
  Теодор Мелфи
  3
  КРАЛОТ АРТУР: ЛЕГЕНДАТА ЗА МЕЧОТ
  Guy Ritchie
  4
  Гребенот на Спасените
  Мел Гибсон
  5
  Пристигнување
  Денис Вилнев
  6
  "Lion"
  Гард Дејвис
  7
  Т2 Трејнспотинг
  Дени Бојл
  8
  Месечева Светлина
  Бери Џенкинс
  9
  Логан
  Џејмс Менголд
  10
  КОНГ: ОСТРОВОТ НА ЧЕРЕПИТЕ
  Џордан Војгт Робертс