СИМОНА ПОПОВСКА СО ЕМОТИВНА БАЛАДА

Есента со сите нејзини убавини за
пејачката Симона е вистинското време
за промоција на новата песна. По мала
пауза, емотивна балада насловена
“Сама”- дело на Иле Спасев-музика и
аранжман, текст на Даниела Хаџи
-Тоневска, а пратечките вокали ги одпеа
Панче Касапски. За оваа песна се
очекува и видео запис. ,,Освен видео
спотот уште сега слободно можам да
најавам за брзо време уште еден сингл
во сосема поразличен стил од овој,,-..ни
истакна Симона.

Во исчекување на спотот слушнете ја
баладата и уживајте во нејзините
фотографии…