РФМ отвара свој „фан-шоп“: Можност за подарок дрес од ракометната репрезентација

Ракометната федерација на Македонија утре свечено ќе го отвори својот прв Фан-шоп, преку кој за сите македонски спортски вљубеници достапни ќе биде целокупната спортска опрема препознатлива за нашите репрезентации, но и бројни сувенири преку кои се препознава македонскиот ракомет.

РФМ за сите фанови кои во периодот од 15. до 18. февруари ќе купат производ од асортиманот на спортската продавница „Д спортска опрема“ кај „Телеком арена“, и притоа напишат одговор на прашањето „Зошто ја сакаат македонската репрезентација?“ ќе имаат можност да добијат и подарок дрес од ракометната репрезентација на Македонија.