Погледнете го трејлерот за биографскиот филм на Мајкл Џексон

Последните години од животот на Мајкл Џексон се инспирација за снимањето на биографскиот филм „Michael Jackson: Searching for Neverland“.(„Мајкл Џексон: Во потрага по Недојдија”).

Сценариото во филмот е според книгата „Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days“, (Штитејки го Мајкал Џексон во неговите последни денови) напишана од перспектива на неговите телохранители.

Првиот трејлер за филмот е објавен и изгледа малку морничаво. Премиерата е закажана за 29 мај.