Изложба на Вернон Џонс во КИЦ

Вечерва во 20:00 часот во на сала 1 , при Културно информативниот центар – Скопје, ќе биде отворена изложбата на слики од Вернон Џонс
,на која ќе бидат претставени слики во создадени во последниве неколку години.Изложбата за посетителите ќе биде отворена до 25-ти ноември.