Денеска Ед полни 26 години !

1991, роден е  Ed Sheeran, добитник на две  BRIT награди за најдобар машки изведувач и за најнадежен соло артист .На Grammys  во 2016-тата , неговата  ‘Thinking Out Loud’ ,беше прогласена за песна на годината.